Bvlgari Rose Goldea Лосион за тяло за жени 200 ml

Не е наличен   |  (ID: 66690)
35,90 лв

Описание

Луксозна марка Bvlgari е добре позната на всяка дама, която обича да пазарува модни стоки и да следи най-новите тенденциите. Основана е през 1884 г. в Рим и това е причината да е вдъхновена от древното гръцко и римско изкуство. Портфолиото на Bvlgari включва изискани бижута, часовници, модни аксесоари, а от 1992 г. и парфюми. Когато прочутият парфюмерист Жан-Клод Елена създава одеколон за Bvlgari с аромат на зелен чай, цитруси и подбрани подправки, никой не подозира каква сензация ще последва. Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert в началото се предлага само в бутиците на Bvlgari. Постепенно се разпространява и е последван от други първокласни парфюми Bvlgari, които днес са бижута в световните парфюмерии.

Bvlgari: Елегантност, родено от древното изкуство

Марката Bvlgari е основана от гръцкия бижутер с български корени Сотириос Вулгарис (1857-1932 г.), от чието фамилно име произлиза името, което се чете просто "Bulgari". Основният магазин на компанията е открит през 1905 г. на улица Via dei Condotti в Рим и скоро става много популярен. Първите международни магазини на Bvlgari са открити през 1970 г. в Ню Йорк, Париж, Женева и Монте Карло. Елегантността на марка Bvlgari, произхождаща от древното изкуство, е била обект на възхищение от страна на Елизабет Тейлър, Одри Хепбърн и принцеса Грейс от Монако. Но вълнува и днешните знаменитости. Bvlgari разполага с около 300 магазина по целия свят, както и с луксозни хотели.

Известни парфюми на италианската марка Bvlgari

Парфюмите на Bvlgari са известни със своята примамливост, свежест, романтичност и чувственост. Те се предлагат на пазара в стилни минималистични флакони с типичното кръгло лого на капачката. В допълнение към гореспоменатия одеколон Eau Parfumée au Thé Vert (1992 г., унисекс), други популярни парфюми "Thé" (бяло, червено, черно, синьо) включват Bvlgari Pour Femme (1994 г., дамски), Bvlgari Pour Homme (1996 г., мъжки), Aqva Pour Homme (2005 г. за мъже), Bvlgari Omnia Crystalline (2005 г. за жени), Mon Jasmin Noir (2011 г. за жени), Bvlgari Man In Black (2014 г. за мъже), Aqva Divina (2015 г. за жени) или Splendida Rose Rose (2017 г. за жени), придружени от козметика за тяло. Докоснете се до италианския лукс с парфюми Bvlgari!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: