Tigi Bed Head Headrush Лак за коса с много силен блясък за жени 200 ml

          
В наличност   |  (ID: 21263)
21,20 лв
Доставка:

Описание

Погрижете се за косата си и експериментирайте с прическата си с иновативна козметика Tigi Bed Head! Тя ще ви превърне в богиня на цветовете, сияйна блондинка, дива от големия град, звезда на плажа или къдрокоса красавица. Изберете Tigi Bed Head шампоани, балсами или маски удобно онлайн. В допълнение към тяхната ефективност, ще харесате и многоцветния им дизайн.

Tigi - марка, вдъхновена от страстта на фризьорите към работата им

Професионална козметика за коса Tigi е лидер в своята област. „Когато не успяхме да намерим продуктите, от които се нуждаехме на пазара, ние ги създадохме сами,“ казва Антъни Масколо, основател и артистичен директор на популярната марка Tigi. Шампоани, балсами, маски, стайлинг и бои за коса Tigi са предпочитани от фризьорите и техните клиенти. Ще бъдете ли едни от тях?

Кои са най-популярните продукти за коса Tigi Bed Head

Хидратиращият балсам Tigi Bed Head Recovery със съблазнителен плодов аромат мигновено освежава сухата коса. Блондинките ще харесат шампоан и балсам Tigi Bed Head Dumb Blonde™ за възстановяване на химически увредената коса и изсветляване на русия цвят. Популярни са и лак за коса с висок блясък Tigi Bed Head Masterpiece™ и крем за къдрици Tigi Bed Head Foxy Curls™. Благодарение на маслото от бабасу и маслото от бразилски орех, предотвратява накъдрянето на косата. По-гъвкава и възстановена коса можете да постигнете с възстановяваща маска Tigi Bed Head Urban Antidotes, както и още много продукти.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: