BIODERMA Photoderm Mineral Spray SPF50+ Слънцезащитен крем за чувствителна кожа 100 гр

Не е наличен   |  (ID: 62761)
31,00 лв

Описание

Ако все още не сте чували за козметиката Bioderma, този пропуск определено трябва да наваксате. Дерматологична козметика Bioderma е популярна със своята висока ефикасност, но изключителна нежност, подходяща дори за най-чувствителната кожа. Bioderma разработва своята козметика с грижа към кожата, научен подход и перфектно познаване на нужните на кожата. Това е марка, която ще направи кожата ви здрава, еластична и удивително млада. Докоснете се до тази магия, наречена Bioderma!

Нов подход към дермокозметиката

През 70-те години на миналия век фармацевтът Жан-Ноел Торел предлага напълно нов подход към козметиката. Той се консултира с най-добрите световни експерти в областта на дерматологията и биологията и с тяхна помощ полага основите на философията на цялата марка Bioderma. Той изобретява първите си патенти и пуска на пазара иновативния шампоан Nodé през 1977 г. Първият шампоан на пазара, който щади косата и скалпа, почиства нежно и поддържа косата в перфектно състояние, има огромен успех и поставя началото на нова ера в дермокозметиката.

Bioderma: Кожата има свой начин на изразяване

Според Bioderma кожата ни говори на свой собствен език и козметиката трябва да я разбира перфектно. Ето защо Bioderma непрекъснато изследва кожата, кожните клетки и механизмите на кожата, за да ѝ предложи точно това, от което се нуждае. Активира естествените функции на кожата, подобрява защитните ѝ сили и възстановява здравия ѝ вид. Bioderma избягва всички противоречиви съставки и вместо това използва активни съставки, които се срещат естествено в кожата. Резултатът е високоефективна козметика с отлична съвместимост с кожата за всички типове кожа.

Популярна козметика Bioderma

Още през 1991 г. е създадена първата дерматологична мицеларна вода, която изцяло щади кожата и възстановява нейния хидролипиден филм. И премахва грима перфектно. Този успех е последван от всички добре познати и популярни днес линии, като слънцезащитна козметика Photoderm, грижа за мазна кожа със Sebium или патентованата Hydrabio хидратираща технология. Днес Bioderma се продава в повече от 100 страни и непрекъснато печели нови и нови доволни клиенти. Ще изпробвате ли един от продуктите на марката или вече сте ѝ фен?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: