PIZ BUIN Bronze Tanning Spray Слънцезащитна козметика за тяло за жени 200 ml Нюанс Classic Brown

Описание

Знаете ли, че слънчевите лъчи са полезни за вас, но крият много рискове? Швейцарска марка PIZ BUIN, световноизвестен специалист в слънцезащитните продукти повече от 70 години, има решение на този проблем. PIZ BUIN е една от първите марки, която включва SPF фактора в своите слънцезащитни продукти, но въвеждат и много други иновации, без които не можем да си представим слънцезащитната козметика днес. Независимо дали сте на плажа, на планина или просто се разхождате с приятели... Козметика PIZ BUIN ще ви защити от слънцето и ще направи кожата ви с красив шоколадов тен. PIZ BUIN е просто луксозна слънцезащитна козметика за всеки, който предпочита да се наслаждава на слънцето.

История на марка Piz Buin

Името Piz Buin може да Ви се стори много познато. Това е планина, в която младият студент по химия Franze Greiter е правил преходи, и от която черпи вдъхновение за създаването на продукт против изгаряне, след като е получил сериозни слънчеви изгаряния при изкачването ѝ. През 1962 година е бил създаден крем с фактор, който се развивал и усъвършенствал десетки години. С неговото развитие на пазара се появява и швейцарската козметика Piz Buin, която защитава кожата от вредните UV лъчи. Днес козметика Piz Buin се нарежда сред най-добрите производители на слънцезащитни продукти, които ще Ви предпазят от вредното влияние на слънчевите лъчи.

PIZ BUIN: Слънцезащита без компромис

Всеки може да избира от богатата гама слънцезащитни кремове PIZ BUIN. Ако мечтаете за перфектен бронзов тен, но все пак с много ефективна защита, изберете Tan Intensifier или Tan & Protect. Серия PIZ BUIN Allergy е подходяща за хора с чувствителна кожа. Продукти от серия Instant Glow правят кожата страхотна, благодарение на озаряващите микрочастици. А идеално лятно освежаване ще ви предложи PIZ BUIN Protect & Cool, охлаждаща пяна с лека текстура и ефективна защита. Ако обичате планината, определено ще се влюбите в слънцезащитните кремове за планина Mountain. Днес слънцезащитна козметика Piz Buin е един от лидерите в тази област, благодарение на високата ефективност и разнообразието от продукти, които предлага. Вече десетилетия слънцезащитните масла, лосиони и спрейове, както и продуктите за след слънце, които марката предлага се използват от милиони хора по цял свят не само по време на летните почивки на море, но също така и за планински преходи с колело или катерене.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати: