Trussardi Delicate Rose Подаръчен комплект EDT 30 ml + лосион за тяло 30 ml + лосион за тяло 30 ml

          
В наличност   |  (ID: 31456)
97,00 лв

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
          
В наличност   |  (ID: 33139)
93,60 лв
          
В наличност   |  (ID: 32214)
47,60 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Розата. Изключително цвете, наричано кралицата на цветята. Цвете, което е уникално с това, че е крехко и също така невероятно опасно благодарение на острите си бодли. Подобно на жена, която крие и двете страни под мистериозен, очарователен воал. Ароматът на тоалетната вода Delicate Rose на Trussardi, чиято основна съставка е розата, се отличава с доминиращи романтични акорди. Акорди, които ще подчертаят вашата женствена и изключително съблазнителна страна. Ароматът е лансиран през 2013 г.

Романтичен парфюм

В увода ще ви очароват нотки на юдзу, бамбук и екзотични плодове кумкуат. В сърцето тупти опияняващ аромат на роза, допълнена от жасмин, лотос и сочна ябълка. Основните акорди обгръщат тялото ви в топъл шал, изтъкан от топли дървесни тонове и много женствен и съблазнителен мускус. Отворете обятията си за най-красивите емоции с тоалетна вода Trussardi Delicate Rose.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.8

(6 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 6x мнения на клиенти

Оценки 6x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Харесва ми

  • Приятен аромат, достъпна цена
  • Няма
Елица
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Препоръчвам го защото е свеж и деликатен.

  • Много лек и същевременно опияняващ аромат. Поръчах си тестера и определено не съжалявам. Напълно отговори на очакванията и вкуса ми. Ароматът е толкова деликатен и свеж, точно отговаря на името си "деликатна роза". Когато го поставя върху себе си, ноздрите ми постоянно търсят да го вдишат, действа като опиат. Траен е, но не е натрапващ, усещам го точно толкова, колкото искам, без да се уморявам от аромата му. Идеален е за тези, които харесват леки и свежи аромати, с лека нотка на сладост и пикантност. Според мен подхожда за пролет и хладно лято.
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Харесах аромата от приятелка.

  • Нежен и достатъчно траен.
  • Няма.
Тереза
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Препоръчвам

  • Страхотен
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Изключително деликатен аромат. Лек и ненатрапчив.

peps
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

№ 1 за лятото!

  • Подходящ за горещи дни, лек и свеж.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: