Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic Eau de Toilette за мъже 100 ml

Не е наличен   |  (ID: 78844)
73,20 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Игрив, елегантен, оригинален. Това е мъжки парфюм Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Magnetic (Edt), чийто пикантен състав е скрит зад отличителния син дизайн на флакона, украсен с известния крокодил и ще направи магнетично привлекателен всеки мъж. Готови ли сте за комплименти от жени?

Завладяващ пикантен състав

Бамбукът е ценен заради силата си. Силата също е една от силните страни на мъжете. Още с първия полъх ще ви завладее безпогрешният аромат на бамбук и зелена хвойна. Виолетки, здравец и освежаващи тонове чай ще ви убедят, че нежните цветя може най-добре да подчертаят вашата харизма. Финалните тонове са трио, съставено от ветивер, слънчев кехлибар и пачули. Не пропускайте възможността да се насладите на елегантно докосване с парфюм Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Magnetic (Edt), въведен на пазара през 2016 г.

Парфюмът на LACOSTE е вече с нов външен вид от 2021 г. Ще получите любимия си аромат от нас със стария или с новия дизайн, понеже разполагаме и с двата варианта на склад (до изчерпване на количествата). Ароматът и състава на парфюма обаче остават абсолютно същите.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Доставка:
Сертификати: