HUGO BOSS Hugo Iced Eau de Toilette за мъже 75 ml

          
В наличност   |  (ID: 71368)
51,20 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Както подсказва наименованието на парфюм HUGO BOSS Hugo Iced (Edt) е освежаващ и охлаждащ аромат с акорди от подбрани подправки, цитрусови плодове и дървесни нотки. Hugo Iced носи вълна от ледена свежест на съвременните господа. С нужната доза енергия всички задачи са много по-лесни. Парфюм Hugo Iced (Edt) от 2017 г. е пикантнo-дървесна композиция със зелени акорди, много популярен при мъжете, но и харесван от жените.

Завладяващ аромат на хладна мента и горчиви портокали

Мъжки парфюм Hugo Iced (Edt) започва с акорди на мента и див чай. Постепенно началната свежест е допълнена от цитрусови плодове и хвойна. Основата е направена от ветивер и топли дървесни нотки. Традиционните парфюмни съставки, съдържащи се в парфюм Hugo Iced (Edt) са подходящи както за млади момчета, така и за мъже на зряла възраст. Парфюм Hugo Boss Hugo Iced (Edt) може да бъде подходящ подарък.

Забележка:

  • Парфюмът на HUGO BOSS е вече с нов външен вид от 2021 г. Ще получите любимия си аромат от нас със стария или с новия дизайн, понеже разполагаме и с двата варианта на склад (до изчерпване на количествата). Ароматът и състава на парфюма обаче остават абсолютно същите.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(3 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 3x мнения на клиенти

Оценки 3x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Супер е

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Приятен и свеж аромат

  • Изискан и изчистен
  • Няма
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Точно това, което очаквах.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: