Carolina Herrera 212 NYC Подаръчен комплект EDT 60ml + 100ml лосион за тяло

          
В наличност   |  (ID: 608)
104,40 лв
          
В наличност   |  (ID: 596)
104,10 лв

Описание

Замисляли ли сте се какво означава числото 212 в името на парфюм Carolina Herrera 212 NYC (EDT)? Отнася се за кода на Манхатън, част от Ню Йорк. Градове, които никога не спят, и които завинаги влизат в историята като едни от най-известните градове в света. И именно този мегаполис се превръща във вдъхновение за аромат, който е свеж, женствен и чувствен. Лансиран през 1997 г. , но и днес ще ви приятно изненада със свежите си тонове, съчетани с уханието на флорални елементи и топли дървесни акорди.

Чувствен и свеж аромат

Водопад на свежест, така се характеризират началните акорди. Освежаващият бергамот е леко подсладен с портокалов цвят и кактус. Във флоралното сърце се появяват акорди на фрезия, камелии, лилии, нежни рози, момина сълза и жасмин (в някои култури се цени като афродизиак). Базовите нотки се открояват с топло сандалово дърво, чувствен и много женствен мускус. Разходете се из улиците на Ню Йорк и се насладете на безпогрешния му чар с парфюм Carolina Herrera 212 NYC (EDT).

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.6

(5 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 5x мнения на клиенти

Оценки 5x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

ОТЛИЧЕН

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

аромата е хубав

Ваня Й.
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Опияняващ аромат с много привлекателност.Женствен и покоряващ.Обожавам този парфюм.Иделален е за всеки сезон.Напомня интимност и страст.

  • Всичко!🥰
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Чудесен е - дъщеря ми е много доволна.

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Цветен, латен аромат.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: