Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Toilette за жени 100 ml

Не е наличен   |  (ID: 72212)
78,40 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Аромат, подправен със страст и чувственост, това е ароматът на парфюм Calvin Klein Deep Euphoria (Edt), създаден за жени, които се наслаждават на всяка минута от живота си. За жени, които не се страхуват да подчертаят своите силни страни и своята съблазнителна осанка. Флоралният аромат със шипрови нотки ще спечели не само вас, но и сърцето на вашето обкръжение. Тъмно розовият флакон също ни подсказва за нейната женственост и чувственост.

Чувствен флорално-шипров аромат

Водна лилия, свежи нотки на касис и аромат на сочни узрели круши. Завладяващо трио, което ни отваря аромата на парфюма. Тогава идва сърцето, разкошен цветен букет. Взаимодействието на жасмин самбак и роза ще ви съпровождат по пътя през приказна цветна градина. Финалът, изпълнен с чувственост принадлежи на пачули, дърво и мускус, което се счита за една от най-съблазнителните съставки в света на парфюмите.

Флоралният дамски парфюм Calvin Klein Deep Euphoria (Edt), ще ви накара да се чувствате съблазни както през деня, така и на официални поводи. Ще откриете ли вашето ново ароматно бижу?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Доставка:
Сертификати: