Bvlgari Omnia Paraiba Eau de Toilette за жени 40 ml

Не е наличен   |  (ID: 57848)
54,80 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Ароматът на екзотични цветя и сочни плодове се предлагат в уханието на тоалетна вода за жени Bvlgari Omnia Paraiba. Идеята ви за перфектна почивка в Бразилия включва ли плаж с фин пясък и кристално чисто море? Тогава със сигурност ще харесате и аромата от работилницата на известния парфюмерист Алберто Морилас, представен през 2015 г. Вдъхновението за името идва от бразилски полускъпоценен камък Paraiba Tourmaline, ценен заради красивия си синьо-зелен цвят, което се отразява и в цвета на флакона.

Флорално-плодов аромат с дървесни акорди

Комбинацията от освежаващ горчив портокал и екзотична маракуя е връзката, с която ароматът се отваря. Сърцето на тоалетната вода продължава върху вълна от цветя. Ароматът на гардения е придружен от акорди на маракуя. И основата? Ще ви спечели с неповторимия аромат на какаови зърна и акорди на екзотичен ветивер.

Необикновена и завладяваща, това е не само самата есенция на аромата, но и жената, която носи Bvlgari Omnia Paraiba Eau de Toilette. Оставете се да бъдете унесени от атмосферата на едно безгрижно лято и открийте бижуто в света на парфюмите.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(5 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 5x мнения на клиенти

Оценки 5x


Диана
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Страхотен!

  • Цялата серия на Bvlgari я харесвам. Този го обожавам! Лек,свеж,ненатрапчив аромат, който в същото време носи своята индивидуалност. Препоръчвам с две ръце!
Й.Тимнева
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Горещо препоръчвам!

  • Уникален аромат! Впечатляващ!
Ива Г.
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Уникален аромат . Препоръчвам го. Нежен и деликатен. Забележим.

таня димитрова
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Обичам този парфюм и всички от серията Bvlgari Omnia.Доволна съм от качеството и коректната доставка,благодаря Парфимо....спечелихте ме за ваш клиент!

марина
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Любим, летен, прекрасен, свеж, дълготраен. Благодаря Парфимо


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: