Victoria´s Secret Angel Gold Eau de Parfum за жени 100 ml

Не е наличен   |  (ID: 81438)
113,00 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Дамски парфюм Victoria's Secret Angel Gold от 2015 г. е нова версия на едноименния аромат от 2012 г. Флорално-плодовата композиция в небесно красив ангелски флакон се характеризира с нежно бяла гардения, бергамот и еротичен мускус**. Парфюм Angel Gold, идеален за по-топлите сезони, определено ще грабне сърцето ви.

Очарователен парфюм с доминиращи акорди на гардения

Гарденията расте в Япония и Китай като вечнозелен храст, а тук се отглежда като стайно растение. Кръстено е на Александър Гардън, шотландски ботаник и учен любител. Цвете със силен аромат и типично бели цветове се използва в Китай за борба с безсъние, раздразнителност и безпокойство. Парфюм Victoria's Secret Victoria's Secret Angel Gold е наситен с очарователния и благотворен аромат на гардения.

Как да направим парфюма по-траен?

Можете да наслоите аромата на любимия си парфюм, изберете душ гел и лосион за тяло със същите съставки. Тези съпътстващи козметични продукти ще подсилят действието на парфюма и ще се насладите на неговата трайност през целия ден. Друг трик е да нанесете по-мазен крем, защото на сухата кожа парфюмът се изпарява по-бързо. Експертите препоръчват кокосово масло, което нанасяте върху пулсовите точки на кожата преди парфюма. - 19349

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Славка
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Страхотен парфюм, много траен. Благодаря.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: