Paco Rabanne Olympéa Aqua Légère Eau de Parfum за жени 50 ml

Не е наличен   |  (ID: 81223)
98,60 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Дамски парфюм Paco Rabanne Olympéa Aqua Légère от 2018 г. е божествен аромат, който възхвалява митичните олимпийски богове. Той съчетава енергията на водната стихия, животворното слънце и откритото небе. Но всичко е по-модерно: представете си красиви богини и харизматични богове, облечени в бели одежди, украсени със злато, тропот на високи токчета, бели крилати коли и еротичен заряд, на който дори гордият Зевс не може да устои...

Аромат на солена ванилия за съвременната богиня

Парфюм Paco Rabanne Olympéa Aqua Légère се отваря с лимонов цвят и пръски закачлива клементина. Сърцевината ще бъде заслепена от слънчеви нотки, които контрастират с бели цветя, жасмин и водна лилия. Неустоимата сладко-солена основа е създадена от симфония от нотки на сива амбра, ванилия и сол, омекотени от меко докосване на кашмирено дърво. Бъдете митични като нимфа в океан от свежест!

Античността и гръцката митология продължават да вдъхновяват

Древните философи, художници и учени са положили основите на нашата цивилизация. Гръцката митология и олимпийските богове все още са вдъхновяващи. Сред най-известните са шестте двойки: Зевс и Хера; Посейдон и Деметра; Аполон и Артемида; Арес и Афродита; Хермес и Хестия; Хефест и Атина. На олимпийците не са им чужди човешките качества, но те са също така безсмъртни, загадъчни и непредсказуеми. С чувствения аромат Olympéa Aqua EDPLégère и вие ще бъдете богиня всеки ден.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Цветомира
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Чудесен аромат. Фенка съм на всички аромати от тази серия, но този е уникален !

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: